Lustrumjaar 2015

Lustrumjaar Country Fair Fluitenkruid

14 mei 2015

Dit jaar valt Hemelvaartsdag op 14 mei. Een datum om alvast te noteren. Voor de 10e keer; voor de 4e keer op deze locatie, vieren wij de fair.
Het moet weer een hele mooie editie worden met heel veel leuke kramen en veel te doen en te zien.
Het goede doel staat al vast. Wij steunen dit jaar de Stichting Cystic Fibrosis. Deze stichting wordt al jaren op hele bijzondere wijze gesteund door een Holtense, namelijk mevrouw Ophoff. Er vindt in de wijde omgeving geen evenement plaats zonder de aanwezigheid van deze enthousiaste vrouw. Zij maakt de heerlijkste jammen, chutneys, in de herfst hortensiakransen en zoveel meer. De opbrengst van al deze intensieve huisvlijt komt ten goede aan de stichting.
Het leek ons een mooie combinatie: lustrumjaar en een eerbetoon met financiƫle injectie voor de stichting (lees: mevrouw Ophoff) en dus de vreselijke taaislijmziekte.
U kunt meer lezen over de stichting op www.ncfs.nl
En natuurlijk staat mevrouw Ophoff op de Fair met jaar heerlijkste jammen en andere produkten.

We mogen al verklappen dat Ylse Bolink, zangeres van de groep Kroepin weer life komt zingen. Dit zien wij als een grote eer, daar zij een hele volle agenda met optredens heeft. Meer laten we nog niet los.
Er moet nog een heleboel gebeuren voor 14 mei, maar we willen u met onze vrijwilligers, onontbeerlijk deze dag, van harte uitnodigen 14 mei naar de Brilsteeg in Holten te komen.

Tot dan!
Senske van der Leer- Tideman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>