Over mij

Stoelen voor Groot&Klein

Zoals ik vertelde ben ik ook vaak deelnemer op verschillende fairs met mijn winkeltje ‘Stoelen & Stoffen makes sense’.

In mijn winkeltje verkoop ik brocante spullen en stoffeer ik stoelen voor groot en klein. Stoelen zijn vaak een kostbaar bezit met dierbare herinneringen. Door de jaren heen verslijt de zitting of past de stof niet echt meer in jouw interieur. Ik kan ervoor zorgen dat de stoel weer lekker zit en voorzien wordt van een mooi jasje, zodat je weer jaren plezier hebt van jouw stoel.

Ook voor de kleintjes is een eerste stoel een groot bezit, zo kan jouw zoon of dochter op z’n eigen stoel in de kring zitten of aan zijn/haar tafeltje tekenen. Ik knap oude kinderstoeltjes op, maar ik heb ook zelf een ontwerp voor een stoel en kinderbankje voor binnen en buiten. Ik heb een palet aan kleuren en diverse stoffen waar je uit kan kiezen, zodat het stoeltje helemaal naar jouw smaak wordt. De naam van het kindje kan ik op de stoel zetten. Ook leuk om cadeau te geven.

Mijn winkel is ook open tijdens de fair en ik nodig u van harte uit om een kijkje te nemen!

nieuwe collage 006

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>